Vuosi oli 2009 ja Jari Järvinen oli saanut pari ylimääräistä kiloa, kun oli lopettanut useiden vuosien aktiivisen urheilun harrastamisen. Hänen oli todella vaikeaa löytää laji, joka sopisi hänelle. Hän alkoi harjoitella maratonia, mutta vanha polvivamma esti häntä jatkamasta. Sitten Jari huomasi triathlon-koulun mainoksen. Se oli siinä! Ehkä hän voisi korvata osan juoksemisesta pyöräilyllä ja uinnilla. Hän osallistui ensimmäiseen sprinttin vuonna 2010 ja menestystä ei herunut, mutta mies oli koukussa.

Nyt vuonna 2014, Jari treenaa hänen ensimmäiseen Ironman-kisaansa. Hän ei löytänyt mitään sopivaa ratkaisua seurata hänen levon määrää kovan harjoittelun aikana, joten hän aloitti tutkimuksen ja päätti tehdä sovelluksen, joka olisi riittävän helppo käyttää, päivittäin aamulla ja illalla. Jari otti yhteyttä muutamiin ystäviinsä ja hän päätti perustaa tuotemerkin nimeltä MoveBoom.

Moveboom on julkaissut puhelinaplikaation, jolla pystytään mittaamaan levon merkitystä osana urheilusuoritteita ja -harjoittelua. Videotuotannon aiheena on puhelinaplikaation esittelyvideo ja päämarkkina-alueena on Yhdysvallat.

Tilaaja

MoveBoom Oy

Videotuotanto

Cutline Oy

Tuottaja

Teppo Haapasalo 


Käsikirjoitus ja ohjaus

Kari Toiviainen 


Kuvaus, editointi ja jälkityöt

Anssi Korhonen

Kertojaääni

Alex Reed