Kilpailuun voi osallistua kuka tahansa täysi-ikäinen lähettämällä arvauksensa syyllisestä sähköpostilla osoitteeseen joulukalenteri@cutline.fi tai suoraan Cutlinen Facebook-sivun kautta yksityisviestillä.

Osallistuminen lähettämällä sähköpostia:

1. Lähetä arvauksesi syyllisestä osoitteeseen joulukalenteri@cutline.fi
2. Liitä mukaan nimesi, puhelinnumerosi ja paikkakuntasi, että voimme olla yhteydessä, jos voitto osuu kohdallesi.

Osallistuminen Facebookin yksityisviestillä:

1. Klikkaa tykkäys-napin vieressä olevaa viesti-kuvaketta.
2. Lähetä arvauksesi syyllisestä.
3. Otamme yhteyttä sinuun Facebookin kautta, jos voitto osuu kohdallesi.
 1. Kilpailuun osallistuminen on ilmaista, eikä edellytä minkään tuotteen tai palvelun ostamista.
 2. Kilpailuaika on 1.12.2015 - 31.12.2015. Syyllisen paljastava jakso julkaistaan 1.1.2016 ja voittajalle ilmoitetaan voitosta 8.1.2016 mennessä.
 3. Voittajalle ilmoitetaan kilpailun päätyttyä henkilökohtaisesti ja hänen etunimensä, sekä paikkakuntansa julkaistaan Cutlinen Facebook-kanavalla (esim. Matti Jämsästä).
 4. Kukin kilpailija voi osallistua kilpailuun vain kerran. Saman henkilön useammat osallistumiset poistetaan ja osallistuja tippuu kisasta pois.
 5. Kilpailun osallistujilta kerätään yhteystiedot (nimi, puhelinnumero ja paikkakunta). Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.
 6. Palkintona on 2000 € arvoinen videotuotanto, jonka voi käyttää sellaisenaan tai osana isompaa videotuotantoa (ks. palkinto).
 7. Kilpailun palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Järjestäjä pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitetun palkinnon ylivoimaisen esteen sattuessa.
 8. Cutline Oy varaa oikeuden muuttaa sääntöjä tai tarvittaessa keskeyttää kilpailun perustellusta syystä. Tällaisista muutoksista tiedotetaan erikseen tällä sivulla.
 9. Cutline ei vastaa mahdollisista kilpailuun vaikuttavista teknisistä ongelmista tai muista olosuhteista.
 10. Cutline Oy:n työntekijät eivät voi osallistua kilpailuun.
 11. Facebook, Youtube, Vimeo ja muut kilpailussa käytetyt palvelut eivät liity kilpailuun mitenkään.
 12. Osallistumalla kilpailuun hyväksyt kilpailuun ja palkintoon liittyvät säännöt ja ehdot

Palkinto

Palkintona on 2000 € arvoinen videotuotanto, jonka voi käyttää sellaisenaan tai osana isompaa videotuotantokokonaisuutta. Palkinto arvotaan oikein arvanneiden kesken. Voittajalle toteutettu video on vapaasti voittajan käytössä. Cutline julkaisee voittajan videon myös omalla Facebook-sivullaan.

Yrityksille

Jos voitto sattuu yrityksen kohdalle, niin voittajalle on tiedossa ammattilaisten toteuttama tuotevideo, palvelunesittelyvideo, rekryvideo, some-mainos, TV-mainos, jne. Vaihtoehtoja on monta mihin laadukasta videotuotantoa voi käyttää. Autamme toki tarvittaessa ja kartoitamme teidän tarpeen tarkasti, että voitosta on teille maksimaalinen hyöty.

Kuluttaja

Onko tulossa häät? Syntymäpäivät? Tai jotain muuta mielessä, mitä olisit halunnut saada videolle ja vielä ammattilaisten toimesta? Tämä on mahdollista voittajalle!
 Jos tuttavapiirissäsi on joku, joka tarvitsee sinua enemmän videotuotantoa, niin voit vapaasti lahjoittaa voittosi hänelle. Emme katso pahalla :)
Ps. Erotiikkaa emme lähtökohtaisesti lähde kuvaamaan ;)

Palkinnon ehdot

Palkinto ei sisällä mitään Cutlinen ulkopuolisia ostopalveluiden kuluja.

Näitä ovat muun muassa, mahdolliset spiikkaajan (kertojaääni) korvaukset, näyttelijäpalkkiot, maskeeraajien ja puvustajien palkat, ulkopuoliset kalusto- ja tilavuokrat, mainostuotannoissa materiaalien siirtomaksut (spotgate), ostetun musiikin käyttökorvaukset tai sävellyskulut, tekijänoikeuskorvauksia valokuvien, maalausten, taideteosten, video- ja filmimateriaalin käytöstä.

Palkinnon voittaja vastaa kaikkien tekijänoikeuksien osalta, että mahdollisella ulkopuolisella materiaalilla on käyttöoikeudet.